Koekjes?

Ja koekjes, beetje ongezonde bezigheid ik weet het. Voel je ook vrij om ze gewoon via de browser te blokkeren. Als het goed is werkt de website ook best oké zonder. En als ik de tech gevonden heb die jou alleen maar de koekjes geeft die jij wil installeer ik het meteen. Tot die tijd heb ik slechts de boodschap dat ik ze gebruik :(

Wat doen ze?

Generiek onthouden ze zekere persoonlijke voorkeuren. Dus bijvoorbeeld krijg je de koekjes melding niet meer als je ‘m eenmaal hebt gezien. Maar ook worden er statistieken bijgehouden van hoe mijn site bezocht wordt. Ik sla geen gegevens op van specifieke personen om later te gebruiken of te verkopen.

Mocht je nog vragen hebben of weten hoe ik de bezoeker (jij dus) alleen maar koekjes geef als ze het willen dan hoor ik het graag.

Wat vind jij?