Hoe kan ik jou helpen?

In al die decennia van werkervaring merk ik dat de werkelijke (maatschappelijke) waarde altijd de economische waarde overstijgt en vaak zelfs totaal niet als economisch waardevol gezien wordt. Dit smoort mooie plannen in de kiem en laat anderen niet volledig tot bloei komen.

Dat moet anders

Weer een mens tot mens connectie maken door gewoon te helpen bij dat wat waardevol is zonder de economische waarde als bepalende factor. Geen zakelijke overeenkomst of relatie maar een persoonlijke. Verbonden door werkelijke waarde.

Dus… ben jij de wereld radicaal aan het veranderen zodat we een duurzame en bijzondere toekomst tegenmoet gaan en je hebt hulp nodig? Laten we kletsen!

Of je nou in de ideeën fase zit of al druk aan de gang bent laten we samen kijken wat ik voor je kan betekenen om het succesvol te maken en het een blijvende waardevolle impact heeft op de samenleving.

Wat heb ik je te bieden?

Mij in al mijn menszijn, ervaring en kennis. Dat kan voor alledaagse klusjes zijn maar ook voor een aandachtig luisterend oor, goed en scherp (strategisch) advies met boter bij de vis. Van strategische plannen ontwikkelen tot de realistische uitvoering. Het hele spectrum. Dit heb ik de afgelopen tijd allemaal gedaan.

Laat (van) je horen

Laat me je helpen je dromen en wensen te verwezenlijken en samen die van de wereld.

Wat vind jij?

Reactie