Mij op een rij

Mijn keuzes roepen veel vragen op. Ik heb ze hier proberen te verzamelen en te beantwoorden. Als jij nog een vraag hebt die er niet tussen staat hoor ik het graag.

Zo dat zijn ze dan :)

Heeft het jou meer inzicht en vertrouwen gegeven? Ik hoop van wel. Want zonder vertrouwen zijn we nergens. Nog ideeën hoe ik dat beter kan doen, ik wil het maar wat graag weten.


 1. Mijn weblog met meer dan 1300 posts

 2. Mijn klassieke “over mij” pagina

 3. Een verzameling van posts die mijn pijlers zijn

 4. Een post die het best beschrijft hoe ik de wereld nu zie en wat mijn rol daarin

 5. Verzameling blogposts van projecten

 6. Zie de aanbevelingen op mijn linkedin profiel

 7. Hier vind je een verzameling van wat ik deel op instagram + mijn checkin’s van Swarm, mijn gezondheidsdata verzameld via de health app van apple, Moves en ook mijn computer tijd via Rescue Time 

 8. Dit hou ik bij met RescueTime en door mijn batterijgebruik van de telefoon elke ochtend te fotograferen

 9. Voornamelijk Twitter en een heel klein beetje op FacebookInstagramLinkedinPinterest, Flickr en Youtube.

 10. Met sleepcycle hou ik dit bij en soms voer ik de gegevens rechtstreeks in in de health app en deze worden weer uitgelezen door gyroscope.

 11. met de hulp van Human en Moves hou ik mijn activiteit bij die weer samenvloeien in de Health app van Apple en weer hun weg vinden naar Gyroscope.

 12. Zeker, dat is de reden waarom ik doe wat ik doe ;)

 13. Deels al te herleiden met mijn bonnetjes. Maar een paar jaar geleden ook bijgehouden met Foodzy. Erg leerzaam. Ook weer vanaf 5 augustus 2016 tot januari 2017 gedaan via een andere app. De datastoom is hier opgesplitst in individuele voedingsstoffen.

 14. Wat ik (digitaal) bewaar in Evernote, hart op Medium, Vimeo, like op YouTube en op SoundCloud en deels wat ik deel op Twitter

 15. Elke keer als ik mezelf incheck met Swarm komt het in mijn agenda te staan

 16. Vaste en variabele kosten/inkomsten + huidige saldo

 17. Ja, twee jongens geboren in 2000 en 2002. De oudste woont bij mij en de jongste pendeld wat meer tussen mams en paps – ik ben meer dan een decennia gescheiden :(

 18. Ja, al vanaf 2009. We hebben elkaar ontmoet via Twitter en ze woont sinds 2012 op Texel.