in publicworks

Ik kan je helpen

Iedereen kan hulp gebruiken. En ik bied het met heel mijn hart aan. Niet als wederdienst, ruilmiddel of wat dan ook. Nee, gewoon helpen, omdat het heel fijn is. Voor mij om te doen en voor de ander om te ontvangen.

Heb ’t wel vaker aangeboden, en er ook een pagina aan gewijd. Maar ik merk dat mensen veel te terughoudend zijn. Dus is het tijd om mijn aanbod op te gaan dringen ;)¬†Lekker bovenaan via dit blog. Op buurtsites, in supermarkten, buurthuizen, op sociale media.

Waarmee dan?

Kan echt van alles zijn. Lekker klassiek je helpen de straat over te steken, je huis schoon te maken, je ergens naar toe te brengen of te vergezellen, keertje wandelen met de hond, iets repareren, je boodschappen dragen of doen, kijken naar je website om dat gekke ding op te lossen, meedenken over van alles, luisteren, de stilte met je delen… bedenk ’t maar!

Ik heb tijd en ik deel mijn tijd graag met jou.

Vraag me

Wat vind jij?

  1. Hi Erik, ik ben bezig om het platform voor welbevinden in te richten. Doelgroep zijn kwetsbare mensen. Vaak ouderen die hulp nodig hebben. Vanaf 2017 hebben we denk ik een Seats2Meet locatie die ik wil inrichten. Graag vertel ik je meer. Info over mij, mijn bedrijven en mijzelf vind je via mijn websites. Ik ben partner van de Citizen-Multi-National en kan dus jou inspanningen met kapitaal waarderen en honoreren.
    Graag contact

    • Hallo Niels, ik heb me even in het universum van websites verdiept en er is veel :) Ik ga graag met je in gesprek omdat ik zeer nieuwsgierig ben naar de combinatie van zorg, welzijn, samenleving en het s2m concept. Ik neem even via e-mail verder contact met je op.