in Werk in uitvoering

De stem

Het is een waanzinnig instrument en zo heerlijk persoonlijk. We gebruiken ‘m elke dag en in de vorm van muziek is het voor mij ronduit een aphrodisiac.

Heb in de afgelopen jaren nog nooit de Voice of enig andere show gekeken omdat ik niet zo van het competitieve ben maar stiekem ook omdat ik het te moeilijk vind om een droom in duigen te zien vallen.

Maar nadat ik per ongeluk via facebook een auditie zag die goed ging ging ik helemaal los en was ik aan het binge watchen op youtube. Alle goede audities van de afgelopen jaren op een rij. Uren achter elkaar op een zaterdag als een echte no-lifer.

Van deze 23 was ik erg onder de indruk (en emotioneel). Echte mensen die hun ziel en zaligheid geven. Ultieme kwetsbaarheid samen met waanzinnig veel lef om hun droom met ons te delen.

Wat vind jij?

Reactie