in publicworks

Gangnam Style enzo


Gangnam Style, een waanzinnig fenomeen. Al bijna 1 miljard keer bekeken, de beste man komt op elke grote talkshow in de wereld, elke zelfresprecterende grote ster zich wel eens laat verleiden om zo te dansen en de vele vele vele remakes. Voor iemand in mijn professie is dit buitengewoon fascinerend en wil ik niets liever dan doorgronden hoe zoiets kan al is het is ongrijpbaar.

Nu ik ook Amnesty er mee aan de haal zie gaan moet ik het ook wel hier posten. Amnesty die met humor en zelfspot de mensenrechten in China aankaart doet mij goed. Volgens mij komen we langzaam los van van vastgeroeste communicatievormen en hoe je bepaalde onderwerpen behoort te benaderen.
Als we allemaal eens “out of the box” gingen denken dat wordt het nog wat met deze wereld.

Ook mooi dat Ai Weiwei ook lekker los gaat op Gangnam Style :)

Wat vind jij?

Reactie